Välja bland våra intressanta utbildningar!

Vettergymnasiet erbjuder dig flexibla gymnasieutbildningar som utformas i hög grad efter dina intressen och önskemål. Hos oss blir du duktig inom många områden. Utbildningen är både praktiskt och teoretiskt vilket gör att du förbereds till ett yrkesliv eller för vidare studier.

Barn- och Fritidsprogrammet

Barn och fritidsprogrammet på Vettergymnasiet vänder sig till dig som är intresserad av att arbeta med människor inom pedagogiska och sociala yrkesområden.

Dator- och Kommunikationsteknik (EE)

Dator- och Kommunikationsteknik (EE) på Vettergymnasiet riktar sig till dig som är tekniskt intresserad och gillar att arbeta både praktiskt och teoretiskt.

Ekonomiprogrammet

Ekonomiprogrammet riktar sig till dig som är intresserad av samhälls- och företagsekonomi och hur vårt rättssystem är uppbyggt och fungerar.

Samhällsprogrammet

Samhällsprogrammet riktar sig till dig som är intresserad av hur samhället är uppbyggt och vad som styr det.

Teknikprogrammet

Teknikprogrammet riktar sig till dig som är intresserad av teknik och teknikutveckling.

E-sport

Vill du kombinera utbildning med E-sport? Anmäl ditt intresse redan idag! Vettergymnasiet är första gymnasieskola att erbjuda E-sport i Jönköping!

APL

APL eller Arbetsplatsförlagt lärande är en del av din gymnasieutbildning utöver den största delen som du gör på skolan med dina kurser.