Vettergymnasiet är första gymnasieskola att erbjuda E-sport i Jönköping!

Är du intresserad av
CS:GO, Hearthstone, League of Legends…
Är du en lagspelare?
Vill du kombinera utbildning med E-sport?
Då är E-sport på Vettergymnasiet något för dig!

På E-sportprofilen får du förutom en utbildning även en unik möjlighet att utvecklas inom E-sport. Förutom den vanliga skolan så tränar du E-sport två till tre gånger i veckan på ”skoltid”.
Träningen sker i Gameffect’s lokaler på tändsticksområdet en kort promenad från skolan.
Du som blir antagen till E-sportprofilen kommer även att ha möjlighet att tävla mot olika lag och representera Vettergymnasiet på E-sport turneringar. Förutom att spela kommer du som vill även kunna lära dig spelanalys, coachning mm…

Är det dig vi söker?
Du kan anmäla dig genom att klicka här!

Vill du veta mer om E-sport? Kontakta skolan på tel. 036-12 04 04 eller via email: info@vettergymnasiet.se

Syftet med profilen är att erbjuda dig som är intresserad en unik möjlighet att utvecklas inom e-sport i kombination med dina studier. Profilen kommer förutom träning ge dig en verklig bild av vad e-sport innebär både fysiskt och psykiskt. Du kommer att får en helhetsbild av vad e-sport kan vara förutom att bara spela. Ett annat syfte med profilen är att utveckla ledar- och analysförmåga genom coachning och spelanalys. E-sportintresserade gör sin intresseanmälan genom att klicka här.

DreamHack satte tidigt Jönköping på e-sportsvärldskartan även långt utanför Sveriges gränser. Visionen är att elever ska hjälpa till att stärka Jönköpings position där i möjligaste mån de kan under utbildningen och i framtiden.